voetbalreizen

Goedkope Tottenham tickets

Als u op zoek bent naar voordelige Tottenham tickets, dan bent u bij voetbalticket.com bij het goede adres. Op de webiste van voetbalticket.com kunt u tickets vinden voor alle topclubs in Europa. Heeft u altijd al een keer naar een echte topwedstrijd gewild dan is dit de perfecte manier. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Mijn ervaring met Tottenham Hotspur

Mijn ervaring met een reis naar Tottenham is zeer positief. Ik ben al een tijdje fan van de club uit Londen en wou al lang een wedstrijd van ze gaan bezoeken. Toen ik kaartjes vond op de website van Voetballticket.com wist ik meteen dat ik ze moest halen. Ik wilde graag naar een grote wedstrijd tegen bijvoorbeeld Chelsea, Arsenal, Man u of Liverpool. Toen zag ik dat er kaartjes beschikbaar waren voor Tottenham – Arsenal en heb ik ze meteen gekocht. Ik heb ze wel gekocht zonder vervoer en verblijf dus dat heb ik er later zelf bij moeten regelen maar dat was geen probleem. Ik ging gewoon met het vliegtuig heen en weer en had een mooi hotel in de buurt van het stadion gevonden.

voetbal-tickets

Contact

Heeft u nou interesse gekregen in zo’n geweldige reis? Neem dan een kijkje op onze website waar alle tickets en reizen staan aangeboden. Voer je favoriete club in en kijk of er kaarten zijn. Wees wel snel bij de grote wedstrijden want die zijn vaak snel uitverkocht. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Back To Top
+