people walking near brown concrete building during daytime
Buitenland

Bezoek het wel bekende Pantheon Rome!

Rome is een erg bekende stad om te bezoeken. Als jij op zoek bent naar een zonvakantie dan is Rome niet de juiste plek hiervoor. Dit is namelijk een stad waar je veel kunt zien en kunt doen. Zo heb je verschillende kerken in Rome die erg populair. Natuurlijk mag je het colosseum niet vergeten. Nu is ook het Pantheon Rome erg leuk om te bekijken. Deze staat dan ook erg hoog in de lijst als je gaat kijken naar wat te doen in Rome. Het is natuurlijk wel leuk als jij alles gaat verdelen over verschillende dagen dat jij er bent. Gelukkig heeft Rome een goed metrosysteem waardoor je niet alles te voet hoeft te doen. Maak daar dan ook zeker gebruik van.

Colosseum arena photography

Begeleid of zelf ontdekken?

Je kunt de stad Rome op verschillende manieren ontdekken en het is aan jou om die keuze zelf te maken. Nu kun jij ervoor kiezen om een rondleiding te maken door Pantheon Rome. Dit kan leuk zijn, maar misschien wil je meer zien dan alleen het Pantheon. Als je liever alleen wilt lopen, maar je wilt toch nog graag wat meer meekrijgen over het Pantheon en zijn geschiedenis, dan is het goed om te kijken naar een audiogids. Voor de mensen die Rome in de avond willen ontdekken is het goed om te kijken naar een avondtour. Dit is ook de langste tour, maar zeker de moeite waard als het gaat om wat te doen in Rome.

Pak de fiets!

Wat je in steeds meer landen tegenkomt is dat mensen de fiets pakken en dat is dan ook niet zo gek, want de fiets is wel een van de makkelijkste manieren om jezelf te verplaatsen in Rome. Een taxi is niet altijd handig en als je dan van het Pantheon Rome naar het centrum wilt dan is een fiets erg handig om te gebruiken. Tijdens het kijken naar wat te doen in Rome is het handig om te kijken naar een goede fietsroute zodat je dat niet last minute hoeft te doen.

Er is genoeg te doen!

Hoewel het Pantheon Rome erg hoog staat, is er nog veel meer te doen en daar moet je dan ook goed gebruik van maken. Het is namelijk zo dat als jij gaat kijken naar wat te doen in Rome dat het bezoeken van kerken ook hoog staat. Daarnaast heb je nog de restanten van circus maximus en de oude thermen. Er is zeker genoeg te doen en je bent dan ook nog wel even zoet als je naar Rome gaat. Neem daarom ook rustig de tijd om je vakantie te plannen, want er is geen haast.

Back To Top